Je liefde bevrijd

Leven wie jij ten volle bent

Vanaf april '22... Procesgroep familie- e.a. systeemopstellingenopstellingen; 
Een liefderijke ervarings- en ontwikkelingsleerweg naar innerlijke vrijheid en stromend Zijn.

Zeven dagen in zeven maanden

Ruimte voor jouw hele wezen, ...voorbij angst, schaamte en schuld .

Het ultieme cadeau aan jezelf in deze roerige tijd. 


De procesgroepen, die ik begeleid, helpen je ruimte te creëeren het mooiste, beste uit jou naar boven te halen en heling in gang te zetten waar nodig.
Middels systemische oefeningen en Familie- e.a. systeemopstellingen ervaar en leer  je op meerdere lagen met jezelf in contact te komen en wordt zichtbaar waar je op onbewust niveau aan gebonden bent en hoe dit in je leven jouw keuzes en functioneren mee bepaalt.


Zowel wat gezond voedend en blij makend is, als wat beperkend en zelfs ziek makend kan zijn, komt aan bod en verdient het in het licht te staan. Herkenning, erkenning en waar nodig transformatie en heling...;Zo cre-eren we ruimte voor nieuw, voor manifestatie vanuit stroming en Liefde...

Hiertoe werken we met behulp van morfische cq. wetende velden:
De energievelden, waaruit alle vormen en structuren bestaan en die onderling met elkaar communiceren door resonantie. 
Deze velden en het collectief bewustzijn en onbewustzijn, voorbij tijd en ruimte. maken het mogelijk te voelen/ervaren/ herinneren wat jou in je leven tot vruchtbare beweging brengt en wat jou tegenhoudt.

 

Tegelijkertijd leer je het opstellingenwerk ( waarvan Bert Hellinger de grondlegger) en haar mogelijkheden deze dagen goed kennen vanuit mijn manier van werken en maken we steeds een vertaalslag naar hoe een en ander toe te passen in je dagelijks leven. 

Als extra ondersteuning maak ik gebruik van de helende klanken van Imoya-zang en verbind ik mij met helpers uit de lichtwereld.


Doe je mee? Vermeld dan bij aanmelding het/de thema's, waar je graag aandacht voor zou willen, zoals bijv. het manifesteren van dromen, relaties, liefde, gezondheid, verslavingen, levenslust, sexualiteit, ouderschap, keuzes maken etc...
Om deel te kunnen nemen is het belangrijk, dat je jezelf draagt. Voor wie de behoefte/noodzaak bestaat aan intensieve begeleiding is er de mogelijkheid van individuele sessies.
Door je in te schrijven commiteer je je voor minimaal 5 van de 7 dagen.We komen zeven keer samen met een vaste groep van minimaal 9 en maximaal 21 mannen en vrouwen .
 

Praktische gegevens:

  • Data: start Vrijdag 8 april en vervolgens 6 mei, 10 juni, 15 juli, 23 sept, 14 okt en afsluiting op18 nov. (In aug. niet ivm vakantie)
  • Tijd: van 10.00-max. 17.30 uur
  • Plaats: Blisveld, Drempt (Gelderland)
  • Deelnemers: min. 9 en max. 21 mannen en vrouwen.
  • Bijdrage: €630,- p.p. all in voor alle dagen; dat is incl. koffie, thee en uitgebreide lunch. of € 700,- bij betaling in twee termijnen van €350,-
  • Aanmelden: vóór 27 maart via http://www.vinaya.nl/contact/
  • Overnachting:  Wanneer je van ver komt zijn er verschillende B&B mogelijkheden dichtbij de locatie, o.a. in Doesburg.
  • Begeleiding:  Mieke Dado, o.a.holistisch therapeut en systemisch werker (sinds 1998)
    Heb je een vraag, neem dan gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch of via het contactformulier.

Ik verheug me je te verwelkomen en inspireren op dit pad, dat meer stroming brengt in wat jij jezelf gunt en  liefdevolle verbinding met jezelf en de ander versterkt.