Je liefde bevrijd

FAMILIE-e.a.SYSTEEMOPSTELLINGEN

Dagworkshops

Een steun in de rug op jouw levenspad

Binnen deze workshops komen meerdere mensen aan de beurt voor 'n eigen opstelling. Bij themaworkshopdagen bepaald het thema jouw vraag en niet jouw vraag het thema. Ik heb gemerkt dat het werken met een thema een heel krachtig veld maakt. Iedereen draagt het thema al met zich mee in de ruimte....

En voor iedere opstelling geldt in wezen: Herstel van de gezonde verbinding met je oorsprong, bron van levensvreugde en -energie. Een eerbetoon aan jezelf, onze voorouders, de natuur en onze natuurlijke aard.

In feite de weg van binding naar verbinding, van verstrikking naar vrije stroom...

Binnen het systemisch werk maak ik dankbaar gebruik van de natuurkrachten, zang, en trommel. Het combineren van Sjamanistische wijsheid binnen Systeemopstellingen blijkt een effectieve krachtige mogelijkheid  verborgen patronen zichtbaar te maken en een balans te her-stellen, waardoor levensenergie weer vrij kan stromen en heling /verandering gebeurt.
Dit.., werkend vanuit de volgende principes: 

  • Iedereen heeft recht op een plek, d.w.z. er mag niemand buitengesloten worden.
  • Er dient een balans te zijn in geven en nemen.
  • Er is een ordening in het systeem, d.w.z. ieder gedijt het best op zijn/haar eigen plek.

Het is bijzonder en zinvol te weten dat ook het meedoen aan opstellingen als representant en geen eigen vraag in te brengen ook al een krachtige werking heeft op het zichtbaar maken  van belemmerende items en herstel in beweging zet...

Mocht je graag meer willen weten alvorens mee te doen, neem dan contact met mij op. De workshops zijn ook een geschikte gelegenheid om kennis te maken met deze werkvorm.

 

Vrijdag 17 Maart
Bevrijd 'ZIJN'... -Een opstellingendag naar nieuwe ruimte, meer gemak en stroming

Als logisch gevolg van de onrust en chaos wereldwijd, die zowel op bewust als onbewust niveau ieder levend wezen op een manier raakt vinden er transformaties plaats,. Dit gebeurt op zowel universeel als  op persoonlijk vlak.;


Steeds meer en duidelijker komt boven tafel, dat wat eerder bedekt en ongekend was en wat nu gezien en gevoeld wil worden .... Zowel verborgen gif als ongekende schoonheid wil naar buiten.... Ruimte makend voor de aarde en voor jou in jouw nieuwe aarding.

Het lijkt van groter belang dan ooit, je aandacht te richten op wat je werkelijk wil vanuit jouw eigen unieke zijn...jouw grond......wie ben ik, wat wil ik echt en hoe kan ik dat realiseren vanuit mijn essentie... 
 

Met deze opstellingendag bied ik je de mogelijkheid om  als vraagsteller en/of representant ruimte vrij te maken naar inzicht en heling van issues, die je belemmeren vanuit je eigen unieke grond te leven en zo weer vanuit BEVRIJD 'ZIJN' stromend JOUW unieke levenspad te gaan.


Tijdens deze dag wordt van 4 deelnemers de persoonlijke vraag uitgewerkt. Ook als representant zul je ervaren, dat iedere positie, die je krijgt nieuw licht op eigen issues doet schijnen en heling brengt.

Je VERLANGEN nemen we als leidraad.
Een liefderijke weg naar bevrijd ZIJN en ten volle leven, wat jij je gunt.

De basis is, wat in het wetend veld zichtbaar wordt, vanuit de laag van de ziel.

M.a.w.... Dit werk gaat voorbij meningen, gedachten en verhalen, maar volgt en ontvouwt, wat via lichaamssensaties de weg wijst naar wat in de diepte van het onderbewuste leeft.
De methode, waar Bert Hellinger de grondlegger van was, icm Imoyazang;
Klank en zang, die harten opent en balans en heling bevordert.
 

De begeleiding: Inmiddels werk ik ruim 25 jaar als o.a. holistisch- en systemisch therapeut, begeleider en healer met opstellingen.  Zowel individueel, als met koppels en groepen.

Uitgebreide info over het opstellingswerk en mijn werkwijze vind je op: https://www.vinaya.nl/opstellingen/
Aantal deelnemers              : max. 21  volwassenen. 
Aanmelden                           : vóór 10 maart via http://www.vinaya.nl/contact (let wel... vol is vol)
Locatie                                  : Blisveld, Tellingstraat 9 in Drempt (Gld.) Overnachting mogelijk. Bij te 
                                                        boeken via locatie
Bijdrage  voor deelname      : €63,- p.p , voor alle deelnemers . Diegene van wie een persoonlijke 
                                                        vraag opgesteld wordt betaalt ter plekke €36,- bij . Dus totaal € 99,- voor 
                                                        deelname met eigen vraag.     Dit is incl.koffie/thee en soep. Lunch zelf 
                                                        meebrengen.     
Betaling online via                 : https://hipsy.nl/shop/11064-bevrijd-zijn-workshopdag-familie-ea-                     systeemopstellingen


 

 

Zou je graag een workshopdag willen met een eigen groep mensen, bijv. een team, vriendengroep, geintegreerd in bijv. een workshopweek of dergelijke... in je eigen omgeving en locatie..., Laat het me weten. Ik werk ook op locatie.