Je liefde bevrijd

Synergene massage                                

Synergene massage is een energetische, diepwerkende helende massage, ongeveer 40 jaar geleden ontwikkeld door Drs. Ad Zeeuwen te Amsterdam. Een therapie zacht in aanraking en gericht op het in balans brengen en ontspannen van ons energiesysteem. Er wordt op verschillende lagen gewerkt; direct op het lichaam, als ook in de aura en met de chakra’s. Het is een zachte methode, waarbij nooit druk uitgeoefend wordt en er gewerkt wordt, met datgene wat zich in het moment wil laten zien en aangeraakt kan worden. Een massage, die het zelfgenezend vermogen activeert.
Synergene massage is als een goed gesprek, dat met de handen gevoerd wordt; afgestemd, verkennend, erkennend en openend. Kortom, een gezond cadeau aan uzelf, uw kinderen en vrienden.

Het effect van synergene massage

  • Synergene massage heeft een positieve invloed op persoonlijke groei en ontwikkeling:
  • Je leert (opnieuw) contact maken met jouw eigen-wijs-heid. •Er ontstaat een betere doorstroming van energie.
  • Je leert te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft.
  • Het helpt je aarden en ontspant.
  • Levenslust en levenskracht neemt toe.

Synergene massage helpt bij uiteenlopende lichamelijke, psychische en psychosomatische klachten, zoals allerlei pijnen, faalangst, rusteloosheid en dergelijke.

Voor wie is synergene massage?

  • Voor volwassenen en jongeren, die vol in het leven (willen) staan en aan hun klachten willen werken.
  • Voor kinderen die last hebben van angsten, rusteloosheid, hyperactiviteit, buik- en hoofdpijnen.

Ervaring heeft me geleerd, dat het kind meer zelfvertrouwen ontwikkeld en er (weer) rust kan ontstaan in het kind en dus ook in het gezin.

Praktische gegevens
Na een telefonische afspraak kun je terecht voor een massage van 'n 1 of 1,5 uur. Dit is incl. kort gesprek voor- en achteraf.


BAARMOEDER- AARDE(N) MASSAGE

Vanaf september 2014 bied ik om je weer extra op te laden vanuit de diepte van je vrouw zijn: 'Baarmoeder- aarde(n) massage';
Een diepwerkende, helende energetische massage, zacht en intens, die ondersteunt volledig te aarden in borst- en bekkengebied. 
Hierbij gebruik ik warme olie. 
Een mogelijkheid om je met ervaren en liefdevolle aandacht te laten begeleiden naar diepten van je vrouw zijn die graag (weer) gevoeld en ge-eerd worden.
Een aangenaam en ontspannen dieper landen cq. thuis komen in jouw prachtige vrouwenlichaam....
De healing is gericht op harmonie te brengen tussen het 2de en 4de chakra.

Inmiddels heb ik zo'n 20 jaar ervaring met het geven van synergene massage en healingen en ben ik me de laatste twee jaar middels tantra en zelfhealing extra gaan verdiepen in ons vrouwenlichaam.
De basis van de massage ligt in een ruimte creeren van veiligheid door steeds af te stemmen op wat de energie van het lichaam vraagt en hierin mee te bewegen. Tijdens de massage open ik mij ook voor de helende Imoya-klanken die resoneren met wat zich toont en help jij mee middels bewuste ademhaling.

Praktische informatie:
Voor wie: vrouwen en meiden vanaf 16 jaar
Waar : Vinaya, Beatrixstraat 35, 6981 GK Doesburg
Wanneer: Na telefonische afspraak het hele jaar door, maar in september extra laag geprijsd ter kennismaking.
Bijdrage: € 35,- voor 'n sessie in sept.., Daarna € 50,- per uur of € 65,- voor 1,5 uur
 

 

r