Je liefde bevrijd

Womens Rebirth

Mooie vrouw, rijke spiegel en dierbare Sister,

Alle activiteiten die ik onder deze link aanbied komen voort uit mijn liefde voor wat ons vrouwen zo bijzonder maakt; Onze scheppende kracht, die vanuit en in volledige verbinding met de energie van de baarmoeder in stromende lijn met ons hart, ons in contact brengt met het hoogst subtiele zuivere. 
Wij hebben het in ons om als tribe in Sisterhood onszelf en elkaar te helen, inspireren en steunen.
Ik heb ervaren dat iedere bevrijding van persoonlijke en universele ballast ons weer dichter brengt bij die vrouwelijke kracht en kwaliteit, die van nature  in n vloeiende beweging recht doet aan Alles wat leeft, vrede brengt en ruimte cre-eert in onszelf en voor de ander.

Ondanks traumatische ervaringen van jaren sexueel misbruik, ongelukken en veel ziek, heb ik het geluk, dat ik door alles heen steeds ook enorme liefde ervaar in de aanwezigheid van n helder wit licht in en om mij heen en informatie, die er is en mij leidt, helderheid en vertrouwen geeft. Ik ervaar dit als goddelijke leiding. Dit voelt heel rijk; een zegen, troost en heeft mij geholpen wakker te blijven, in juist het subtiele, fijngevoelige vrouwelijke. Hier ligt mijn grote kracht. 
Met alle liefde deel ik graag, wat mij heling en levenslust bracht en brengt en maakt, dat ik ook steeds meer ruimte ervaar om mijn lichaam te bewonen en te genieten ....  Je bent van harte welkom :-) ...