Je liefde bevrijd

Begeleiding

Mieke Dado (Brunssum 1962)

Welkom.., ik ben Mieke Dado ('62), moeder en grootmoeder, bachelor Sociaal Agogisch werk, massagetherapeut, holistisch en systemisch begeleider/healer, lichtwerker, creatief met handen,  hart en ziel, vrouwencoach en zangeres bij rituelen en ceremonie.

Sinds mijn kindertijd heb ik me, n.a.v. ervaringen voortkomend uit mijn hoge gevoeligheid en helder waarnemen gericht op de processen die mensen doormaken. 
Dit kwam voort uit een kinderhart met een bijzonder oog en gevoel voor pijn bij al wat leeft. Ik nam waar wat voor de meeste mensen onzichtbaar blijft. Soms was dit prachtig en rijk en gaf het mijn leven extra vervulling. Dikwijls was dit echter te groot, teveel en te pijnlijk en was ik een bang meisje dat zocht naar houvast en veiligheid in deze 'grote boze wereld'. Waar was ik beland? Langdurig ervaren van wat sexuele intimidatie en misbruik doet, heeft ook voor een belangrijk deel mijn leven en keuzes bepaalt.

Zo kwam ikzelf al jong in aanraking met de hulpverlening. De reguliere hulpverlening boodt echter niet wat ik zag/wist dat ik en andere (hooggevoelige) mensen nodig hadden.

Die lichtwereld waar ik ook sterk me verbonden ben, is vredig en liefdevol. Daarmee ben ik in alle omstandigheden voeling en vertrouwen in blijven houden.
Vanuit een verlangen naar en een diep weten en ervaren van liefde die voor iedereen wil en kan stromen ben ik mij vanaf m'n 18de jaar gaan professionaliseren middels opleidingen, trainingen, teachings en cursussen op het gebied van Psychosociale hulpverlening, Systemisch werk, gezondheid, sexualiteit, sjamanisme, persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling in het reguliere onderwijs en alternatieve circuit. 

Veel intense lessen komen echter voort uit alle ontmoetingen, relaties en ervaringen die ik opdoe in contact in het gewone aardse dagelijks leven met alle hobbels die te nemen zijn en in contact met het goddelijke...middels visioenen, energetisch helpers, lichtenergie en contact met voorouders.

Het meest essentieel in mijn werken is het besef dat al wat leeft 'n bron van liefde heeft, liefde die geleefd wil worden en van hieruit werk ik. Daar waar liefde niet kan stromen, verharding en ziekte ontstaat, wordt iets niet gezien, erkend en bevestigd en gaat dood wat dient te leven. Dit diepe weten heeft mij dikwijls gesteund en meegedragen als het aardse leven me zwaar viel en me kracht gegeven en wakker gemaakt in wie ik ben. Ik leid een rijk en dynamisch leven; dikwijls gekozen voor de moeilijkste weg en nu steeds meer genietend van de eenvoud, die het volgen van de innerlijke stroom, open voor alle hulpbronnen heeft. Dankbaar kijk ik naar dat wat mij gevormd heeft tot wie ik nu ben. 'n Mens, een healer/begeleider die in liefde mag doorgeven wat mij zo rijk heeft gemaakt!

In de afgelopen 30 jaar begeleidde ik individuele- en parensessies middels coaching- en therapie, healing en massages. Daarnaast heb ik verscheidene groepsworkshops en cursussen ontwikkeld en gegeven op het gebied van creativiteit en persoonlijke- en spirituele groei en ontwikkeling.

Ik voel me thuis in en ben heel enthousiast over de kracht van het werk in het wetend veld, zoals bij  systemische opstellingen. inmiddels heb ik 'n honderdtal familie- e.a systeemopstellingen begeleid.  Vooral het directe, liefdevolle, integere karakter van deze methode, die niet alleen heling brengt voor de cliĆ«nt, maar voor hele systemen, heeft mij doen besluiten hier gericht mee verder te werken en dit te combineren met sjamanistische rituelen en ceremonie.

Daarnaast is het steeds vanzelfsprekender om gehoor te geven aan het laten klinken van de zang, die mij  ruim 11 jaar geleden is gegeven en helend werkt door de verbinding met ons stromend wezen te herstellen. Het contact met die stroom groeit met de dag, sinds ik me sinds zo'n 6 jaar geleden na 'n verschijning durfde te openen voor de eeuwenoude kracht die zich als Imoya (levensader van verbinding) aan mij liet zien. Hierover meer onder de gelijknamige links.

Middels vooral wakker in het leven staan, bijscholing, en het open staan voor nieuwe inzichten blijf ik me ontwikkelen en laat ik jou daar graag van mee genieten.
De inzichten en ervaringen als holistisch therapeute, -uit trainingen en stromingen de afgelopen 30 jaar op het gebied van o.a. energetisch lichaamswerk, meditatie, zijnsoriĆ«ntatie, yoga, natuurbeleving, tantra, dans, Sjamanisme, rebirthing, en sociale weerbaarheid, neem ik naast alle lessen uit opleidingen en het dagelijks leven dankbaar als inspiratiebron in dit werk mee.