Je liefde bevrijd

IMOYA-  LEVENSADER VAN VERBINDING
Imoya Zang-HEALING -concerten en healingcircles.

Imoyazang... zang van het licht, in de taal van het hart.


‘n Gift van het universum, die waar ook ter wereld eenieder verstaat: Gevoelig, Verbonden, Verlichtend, Hartopenend,  Helend, Troostrijk, Warm en Vol....

Deze zang, mij gegeven, ontvang ik in het moment; afgestemd op wat nodig is voor die situatie, persoon, plek en/of gelegenheid. Dus altijd anders en nieuw.

Zang en klank die met de energie van Imoya, harten opent en contact maakt met vergeten lagen, pijn helpt dragen, liefde doet stromen.... .n warm Thuiskomen, is wat ik vaak als reactie terughoor.

Imoya- zang, ‘n tijdloos geschenk, gezongen bij speciale gelegenheden, zoals rituelen/ceremonies en andere samenkomsten. Bijv:
• 'n huwelijk/contract
• afscheid/ begrafenis/ vertrek
• vernieuwing/ geboorte
• opening/afsluiting
• samenwerking, verbroedering.......
• spiritualiteit, vrede, natuur
• congres/diplomering/spiritueel festival etc...

Ook is het mogelijk individueel of met een kleine groep een zang- en klankhealing te boeken. Zie hiervoor de link:: Zang- en klankhealing.Wanneer u interesse heeft neemt u dan contact met mij op via deze site of telefonisch.

 

Imoya-zang/healingcircles
 

Tijdens deze bijeenkomsten lig je op een matje, warm onder een deken ... I.c.m. de zang ontvang ik informatie over wie iets extra's nodig heeft en is er zo ook individuele aandacht icm met een lichte aanraking met mijn handen ( uiteraard enkel bij diegenen die dat wenst)

Een uitnodiging en mogelijkheid om je over te geven aan de helende liefdevolle zang - en aanraking van Imoya en je te koesteren in deze omhullende energie, die ontspanning, verlichting en heling brengt.

Na afloop drinken we samen nog een kop thee en is er ruimte voor vragen en/of delen van je ervaring.