Je liefde bevrijd

Sexual Healing Drieluik

Het sexual healing-drieluik is n individueel healing traject, dat ik heb ontwikkeld voor vrouwen, die ervaren dat hun levensstroom cq. sexuele energie op een manier is geblokkeerd.
Ik zou het omschrijven als een gevoel, dat iets je gevangen houdt; je je vleugels uit wil slaan, maar dat niet of niet volledig lukt.
Dit kan ontstaan zijn als een gevoel, dat er langzaam insluipt en ook direkt na een ervaring/gebeurtenis, die je overweldigd heeft.
Een verwonding van de liefdesstroom, die altijd gekoppeld is aan een grens die overschreden werd door jezelf of door iets of iemand anders; 
Een ruimte in jou, die met een vorm van klein, soms onopgemerkt, tot groot geweld is binnen gegaan.
Ons totale systeem, zowel op fysiek, emotioneel, geestelijk en etherisch niveau reageert hierop met n soort shock. Een beschermingssysteem, dat direkt een deur dicht gooit, een blokkade opwerpt. 
Wanneer je je hier in het moment dat het gebeurt bewust van bent en diep door blijft of gaat ademen, blijft de levensstroom op gang en die ruimte waar het binnenkwam open. Daar waar dit niet lukt, gaat trauma een plaats innemen. Hier krijgen we uiteindelijk op allerlei manieren last van.

Ik heb ontdekt, dat zulke ervaringen bij vrouwen m.n. opgeslagen zitten in de bovenbenen, vagina, baarmoeder en hartgebied en 'de verlamming' in het derde chakra en soms ook in het keelgebied.


Op een zachte, ontspanning gevende manier begeleid ik je met dit drieluik stap voor stap naar het weer vrij maken van de energiestroom, door met liefde aanwezig te zijn, waar verharding is ontstaan, zodat ruimte ontstaat om je opnieuw te openen. Een verademing en groot cadeau voor hernieuwde levenslust, daadkracht en voluit beleven van lichaam hart en ziel...
Er wordt in niets druk uitgeoefend en/of gemanipuleert.

Dit drieluik bestaat uit 3 individuele sessies binnen twee maanden:

  • 'n Openende Massage/zangHealing gericht op een vrije doorstroming tussen 3de oog,   hart en baarmoeder (1,5 uur)

  • Systemische opstelling gericht op het in balans brengen van de innerlijke man/vrouw (2 uur)

  • Synergene Rebirth massage/healing, indien kloppend, met yonimassage. Een energetische massage, waarbij je hele lichaam op zowel de fysieke als energetische lagen wordt gemasseerd.
    Deze healing sessie is gericht op 't verminderen van blokkades in de sexuele stroom uit bewuste- en onbewuste pijnlijke ervaringen, waarbij ik werk met de subtiele vrije energie, gericht op het weer vrij doorstromen van de sexuele energie, zowel op fysiek als energetisch niveau. Bij deze laatste sessie vraag ik je om samen met een goeie vriendin of je partner te komen, bij wie je je extra gedragen en op je gemak voelt. (2,5 uur)

Kosten: € 390,- voor het hele traject incl. 1 telefonisch consult van max. 45 min.