Je liefde bevrijd

UITNODIGING voor een HEerlijke mogelijkheid:

Verstilde geniet-en healingweek in mystiek NOORWEGEN ????️????✨☀️
24 t/m 30 augustus.(langer blijven in overleg mogelijk) 
Een volledig verzorgd retreat voor een kleine groep van minimaal 4 tot max. 7 deelnemers. 
Een week waarbij zowel de omgeving als het programma uitnodigen tot het genieten van nog te ont-dekken en ontwarren van onontgonnen gebieden ...

Drie jaar geleden was ik welkom op de farm bij vrienden in Hønefoss (een uur rijden ten NW van Oslo) om bij te tanken na een pittige ziekteperiode. Het werden magische weken, die een ontspannende boast en hersteltijd bleken te zijn. Voor een belangrijk deel te danken aan:
* mythische natuur, schone betoverende luchten, verrassende bergmeren, de zachte stilte, de helder spiegelende rivier, de bergen etc...
* De warme gastVrijheid en sfeer op de farm bij Grethe en Frans
* Het  muzikale samen....

En ik wist, voelde... Hier kom ik graag terug en dan met een groep...
Nu is het zover... Hun farm is uitgegroeid tot een paradijsje voor kleine groepen, waar tot jezelf komen, ontspannen en verbinden haast een vanzelfsprekendheid is.

Als  co- creërend team voor een kleine groep in 't feeërieke Honefoss en omgeving hebben wij een programma samengesteld dat je ruimte vergroot tot verzachten, bij te tanken, ontspannen en het contact met jouw wezen en natuurlijke stroom te versterken ; 
Met minimaal.4 en max. 7 deelnemers om zo in optimale verbinding met jezelf en elkaar de mystiek van zowel het externe als je interne landschap te kunnen ervaren. 

Binnen al het uitbundig genieten, creëren we geregeld ruimtes van stilte.
We hebben een prachtige yurt van 9 meter doorsnee tot onze beschikking voor alle binnen activiteiten en een magisch natuurgebied, zodra we buiten zijn.
Programma ingrediënten:
* Wandelingen en natuurbeleving
* Varen en zwemmen (afhankelijk van weer)
* Meditatie, dans, massage
* Stemwerk
* CreatieTIJD met als mogelijkheid o.a.: creëren met natuurvindsels, tekenen, schilderen, boetseren...
* En als slagroom op deze HEerlijke noorse taart... 'n Magisch klankconcert door Frans Hamer en Grethe Midgaard Torrissen 

Totale  all in bijdrage pp is: 
Early birdprijs t/m 15  juni is €720,- 
Daarna .€ 810,- dit is incl. alle maaltijden, overnachtingen in 2-pers.kamer of eigen tent/bus, een klankconcert en deelname aan het totale programma.

Let op! Reis en reis- en verzekeringkosten zijn exclusief.
Indien nodig, is het mogelijk in twee termijnen te betalen.

Begeleiding:  
Mieke Dado; Het is mijn passie om verborgen liefde zichtbaar te maken en te ondersteunen in het hervinden van ieders natuurlijke stroom. Ik beweeg door het leven als o.a. holistisch therapeute, systemisch opsteller, healer, open kanaal voor zang en tekst, dansfascilitater en kunstemaker. 
Caspar; Zijnpassie is het om steeds dieper te landen in Stilte en de kracht van eenvoud en van hieruit te inspireren en het leven als een dans te ontvangen en aan te gaan.  Hij landschapsontwerper,  levenskunstenaar en Stille warme KRACHT) 
Voor ons beiden is de natuur, met alles dat zij voortbrengt en wakker maakt onze belangrijkste voedings- en inspiratiebron. 
Wij gaan voor een veilige sfeervolle en liefderijke bedding voor alles dat zich wil ontvouwen.

Wij verblijven op de farm van Grethe en Frans en zij verzorgen ook alle biologische vegetarische maaltijden en het klankconcert. Een rijk geschenk... 

Je kunt je al aanmelden via:

Heb je vragen?... www.vinaya.nl/contact
Wij hebben er nu al heel veel zin in....