Je liefde bevrijd

Oerzang- healing en Zang-en klankworkshops

Begeleiding naar heling, levenslust en ontspanning

•Tijdens de individuele oerzang-healing/massage kunt u het volgende verwachten:

  • Je gaat naar wens zitten of liggen
  • Middels afstemming op het energetisch veld vind ik de spanningsplekken cq. blokkades in uw lichaam of in de aura. Via mijn stem i.c.m. het leggen van mijn hand daar waar dit nodig is, komen die zang en klank naar buiten die de blokkades aanraken en zacht- en bereikbaar maken Zo kan kan dat wat de blokkade veroorzaakte zich ontvouwen, los weken en doorstroming in gang gezet worden. Weggestopte gevoelens en ervaringen worden gevoeld en erkend. Dit zorgt voor ontspanning en maakt dat uw energie weer gaat stromen. Een genot voor lichaam en geest!

Praktische gegevens:

Voor wie: Kinderen en volwassenen
Wanneer: na telefonische afspraak op maandag en donderdag. Kinderen ook woensdagmiddag
Kosten: zie tarieven individuele sessies.
Tijdsduur: Sessies zijn er van 30 min, 1 uur en 1,5 uur

 

• Groepsworkshopdag Adem,klank en zang.
Ontdek jouw oerklank en de kracht van 't samenvallen met jouw eigen stem.

Het lijkt zo gewoon..... Ademen zonder erbij na te hoeven denken en als iets volkomen vanzelfsprekends gebruiken we dagelijks veelvuldig onze stem. Er gaat echter 'n wereld schuil achter ons ademhalen en stemgebruik. Onze manier van ademen heeft invloed op onze totale constitutie. Adem en stem beïnvloeden spanning/ontspanning, wakker en alert- of afwezig zijn, een gezonde/ongezonde doorbloeding, fit/moe zijn etc... Ademen is Leven; en hoe vrijer we kunnen ademen, hoe meer levenslust, kracht en ontspanning ervaren wordt.

Wanneer we onze stem in haar oorsprong gebruiken en de trilling door ons hele lichaam laten zingen, ontstaat vrije ruimte voor wat in je leeft., wordt wakker wat sliep en ga je voelen wat gevoeld wil worden. Je hart opent  zich en je ervaart hoe je helemaal samenvalt met wie jij in je oorsprong bent.
Een ervaring die ontspant, liefde doet stromen en je energie geeft die je doet voelen hoe verbonden je met alles bent.  En..,  het klinkt samen ook nog heel mooi ook...


Stel je voor...: jouw stem als een boot op de rivier; zich overgevend aan de klanken van de stenen en het stromen van het water. Zonder moeite, speels, gewoon zoals het komt...
Het klinkt misschien als een paradox, maar door klank te geven aan wat er in ons leeft ontstaat ruimte voor stilte, een stilte die richting geeft, ontspant en levensenergie doet stromen, waar ieder mens blij van wordt. 
Onze stem is een prachtig instrument die de mogelijkheid biedt uiting te geven aan wat er in ons beweegt en opgeslagen ligt. Door te praten, zingen, lachen, huilen, zuchten etc...scheppen we ruimte . 
Wat eruit is, maakt de weg vrij voor iets nieuws. Het doet ons bewegen naar en stilstaan bij... Daar waar trilling in ons lichaam vast is gaan zitten, en geen kant meer opkan ontstaat als het ware een massa, die doorstroming bemoeilijkt, net als een rotsblok in een rivier. 
Middels ademhalingsoefeningen, beweging, meditatie en aanraking kan zo'n gestolde energie weer zacht en vloeibaar en in beweging gebracht worden.
Als je het effect en het genieten van deze vorm van stemgebruik wil ervaren kom dan naar de workshopdag zondag 8 februari van 10.00- 17.00 uur, begeleid door Mieke Dado. www.vinaya.nl 
 

Een zang- en klank workshop bestaat uit :

-  Oefeningen met adem en stem
-  Het ontdekken en laten klinken van jouw oerzang
-  Samenzang
-  Presentatie met je stem (optioneel)
-  En afsluitend een zang- en klankbad  terwijl je ontspannen onder een deken op een matje ligt en de gevoelige klanken op je in laat werken.

Een reinigende en herstellende weldaad voor lichaam geest,speels en intens, die zorgt voor gronding en diepgaande ontspanning door de trilling, die je in je hele wezen aanraakt.

Praktische gegevens

Aantal deelnemers  
Locatie  
Meenemen  
Prijs:  
Datum en tijd