Je liefde bevrijd

INDIVIDUEEL WEEKENDRETREAT voor koppels, die hun relatie willen opfrissen en/of verdiepen en ook voor stellen, die zover uit elkaar gegroeid zijn, dat zij er met elkaar zonder hulp niet uitkomen.

Data en programma kiezen we in overleg.

Wat biedt zo 'n weekend jullie?

Tijd, ruimte, liefde en handreikingen om de verbinding met jezelf en tussen jou en je partner te verrijken, weer nieuw leven in te blazen, zowel op geestelijk, emotioneel als sexueel vlak. 

Een weekend om in te ontspannen, herbronnen, wat er in je leeft toe te laten, te verwennen en verwend te worden, inzichten te krijgen, elkaar weer nieuw te zien en te openen voor wat gezien en gevoeld wil worden.

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om in een groep met andere koppels je relatie onder de loep te nemen en met elkaar te delen en op allerlei vlakken geinspireerd te worden en te inspireren. Dit kan heel waardevol zijn, maar niet voor iedereen en in elke situatie wenselijk.

Een weekend bij mij hier in Het Kleine Paradijs in Doesburg is er echter alleen en speciaal voor jou en je partner. Een huiselijke warme setting met jullie eigen plek  in de gastenkamer en het programma vindt plaats in 'De Tuintempel' (mijn praktijkruimte in de tuin), met houtkachel en alles dat nodig is om in een harmonieuze warme sfeer met elkaar te kunnen werken.
Ook wandelen op de Veluwe, n bezoek aan een sauna in de buurt of uit eten zijn mogelijkheden.
In overleg kiezen we data en een programma, specifiek op jullie afgestemd, met ook voldoende ruimte samen te zijn en te ontspannen, zonder mij erbij.

Een weekend heeft de volgende begeleidingsmogelijkheden:
- gesprek
- relatie-opstelling (met als basis het opstellingswerk ontwikkeld door Bert Hellinger)
- intimiteitscoaching en massage
- oefeningen, die helpen openen en verbinden
- meditatie

We weten allemaal, dat het nog niet zo eenvoudig is, om een relatie levendig en stromend te houden en interesse in elkaar te behouden. Deze dagen bieden nieuwe ruimte, helpen verzachten en brengen het stromen weer op gang.

Met mijn liefde, helderheid, ervaring en expertise ben ik er in ieder geval voor jullie in een kennismakingsgesprek vooraf, tijdens het weekend en een gesprek, n maand na het weekend. Het is natuurlijk ook mogelijk, wanneer nodig of gewenst wat langere tijd in begeleidend contact te blijven. Dit kan ook in individuele sessies.

Zijn jullie toe aan zo n hartopenende boost en geinteresseerd geraakt, bel me dan gerust .
Tel: 06 386 53 270