Je liefde bevrijd

Een boeiende geleide reis met trommel, stilte en zang

Deze meditatieavonden zijn gekoppeld aan het initiatief van Tijn Touber, het project "Stadsverlichting"  naar vrede en harmonie in ons zelf en onze omgeving. Zie www.stadsverlichting.nu Op die site vind je alle huiskamers in Nederland waar samen gemediteerd wordt en de achtergrond ervan.

Ik kies voor deze vorm van meditatie, omdat deze helende meditatie heel toegankelijk is naar het ervaren van je  verbonden zijn met onze voorouders in al haar verschijningsvormen en word je uitgenodigd in jou heilige ruimte (sacred space), bron van licht en liefde.

Deze meditatie van ongeveer 1 uur , die we zittend in een cirkel doen, heeft en geeft de energie en grote kracht om jezelf en je omgeving weer in licht en liefde te zien en ervaren en helpt keuzes maken en vanuit moed te leven.

Wanneer je deze meditatie geregeld doet zul je merken dat je meer vanuit gemak en vertrouwen gaat leven, doordat je je verbonden weet met al het goddelijke en je je meer liefdevol verbindt.

Je bent van harte welkom op iedere maandagavond. Ben je benieuwd, maar weet je nog niet of het iets voor jouw is, kom het maar eens ervaren. Je hoeft je niet voor langere tijd te verbinden.

Praktische gegevens:

Locatie Vinaya
Straat/Plaats Alf.Ariensstraat 112, Maastricht
Meenemen Makkelijk zittende kleding en doek voor over schapenmatje (evt. eigen meditatiekussen) en warme sokken of sloffen
Investering: jouw aanwezigheid en aandacht. Verder geen kosten.
Tijd:


Maandagavond  19.30- 20.30 uur
Meld je vantevoren even aan, zodat ik weet wie en hoeveel mensen zullen komen en kom zo 10 min. voor aanvang, want om 19.30uur gaan we echt beginnen en kun je niet meer binnen. Telefonisch aanmelden mag ook tel:043-3252728