Je liefde bevrijd

2024

Individuele- en Relatiebegeleiding,met de volgende mogelijkheden:  

 • Gesprek
 • Helende Wandeling/Coaching met de natuur als gids
 • Familie-e.a.systeemopstellingen
 • Synergene e.a.massage en healing icm. Imoyazang
 • Drieluik sexual healing voor vrouwen
 • Je stem als medicijn


Womens Rebirth Individueel Meerdaags retreat
Geheel verzorgd Individueel meerdaags Healing en verwenretreat.
De inhoud en data in overleg


Creatieve Workshops:

 • Beeld'houwen' in Mergel   https://www.vinaya.nl/programma/
  Een workshop voor 2 personen, bijv. partners, vrienden, ouder/kind
  Zelf te kiezen datum in overleg. Kan zowel doordeweeks als in weekend.

07.01.2017RETURN TO YOUR TEMPLE - Workshopdag Systeemopstellingen voor Vrouwen

Vervolgdata:
Tijd: 10.00- 17.30 uur welkom vanaf 9.45 uur
Plaats: Ubbergen , bij Nijmegen
Prijs: € 80,- p.p. Dit is incl.gebruik accommodatie, de begeleiding, koffie/thee/sap en soep op beide dagen. Lunch zelf meebrengen.
Meer info: Lees verder →

RETURN TO THE TEMPLE- Tweedaagse Vrouwen Workshop Systeemopstellingen 3 en 4 februari in Groepsaccommodatie 'De Elegast" te Ubbergen

 

Return to the Temple.

Twee dagen opstellingen gericht op de subtiele vrouwelijke energie. Dé kracht, die ons vrouwen door de eeuwen heen met veel geweld en dogma's geleerd is te onderdrukken en/of verloochenen; Onze ultieme wijsheid. Die kracht, die de 'Heilige Ruimte' eert en beschermd met lichaamssignalen en intui'tie, in vrijheid.

 

Tijdens deze twee dagen gaan we de diepte in door te kijken naar wat is het, dat jou/ons afhoudt van het Volledig terug ont-dekken en belichamen van deze kracht, die bron, tempel die cre-eert en nieuw leven kan doen groeien en voortbrengen op allerlei fronten t/m.

Welke betekenis heb jij (mogelijk onbewust) aan jouw mannelijke en vrouwelijke kracht toegekend en welke invloed heeft dit nu op hoe je denkt en doet. Bijv. je  intuitie (vrouwelijke kracht) zegt: het is nodig rust te nemen en te gaan slapen. Als je mannelijke kracht samenwerkt, helpt deze jou dit daadwerkelijk te doen. Als om wat voor reden dan ook een afscheiding tussen deze twee krachten is ontstaan, is de kans groot, dat je geen gehoor geeft aan wat nodig is. Zo zijn er heel wat voorbeelden te bedenken, binnen ons alleen functioneren en in contact met anderen.

Herken jij je hierin in en wil je meer in tune leven met wie jij in wezen bent, ook op die subtiele laag?..... Van Harte Welkom!

De basis wordt de opstelling naar de ongeschonden innerlijke man/vrouw en van hieruit naar persoonlijke issues.